لنت ترمز دوچرخه
یکی از اصلیترین بخشهای دوچرخه که نقش بسزایی در تأمین ایمنی دوچرخه سوار دارد، ترمز به شمار میرود. در این بین لنت ترمز نیز از جمله قطعاتی است که در جهت کم کردن سرعت دوچرخه در حین حرکت و یا توقف آن تأثیرگذار بوده و در صورت سالم بودن میتواند امنیت افراد را در حین دوچرخه سواری تضمین کند. از این جهت لازم است تا هرگونه آثار ساییدگی یا نازک شدگی آن در دورههای معینی بررسی شده و به موقع تعویض و جایگزین گردد. به طور معمول هر یک از تولید کنندگان این قطعه در دفترچه راهنما و بخش مشخصات محصول، حداقل میزان ضخامت لنت دوچرخه را ذکر میکنند که با مطالعه این بخش میتوانید به طور دقیق زمان تعویض را تشخیص دهید و با آسیب بیشتر سیستم ترمز دوچرخه خود مواجه نشوید.
قیمت لنت ترمز دوچرخه
شما میتوانید انواع لنت ترمز دوچرخه را در برندهای داخلی و خارجی در بازار پیدا کنید؛ اما نکته مورد اهمیتی که باید آن را در نظر داشته باشید کیفیت محصول است، نه قیمت آن! در واقع با خرید یک محصول گران قیمت نمیتوان کیفیت و عملکرد آن را تضمین کرد، از این جهت لازم است تا عاقلانه دست به خرید بزنید. شما میتوانید در هر ساعت از شبانه روز که از زمان و تمرکز کافی برخوردار بودید، لنت ترمز دوچرخه مناسب خود را با قیمت مناسب و کیفیت بالای ساخت از فروشگاه آنلاین آریا چرخ تهیه کنید. ما این محصولات را با ضمانت اصالت کالا و خدمات پس از فروش معتبر در اختیار شما قرار میدهیم و با ثبت سفارش در بستهبندی محکم و دقیق برایتان ارسال میکنیم. توجه داشته باشید که لنتهای ترمز دوچرخه به صورت جفتی به فروش میرسند.
خرید لنت ترمز دوچرخه
اگر تصمیم به خرید لنت ترمز دوچرخه گرفتهاید، ابتدا باید این نکته را در نظر داشته باشید که هر لنت ترمز متناسب با نوع شرکت تولید کننده، کارایی خاص خودش را خواهد داشت. از این رو شما باید ابتدا به این موضوع توجه کنید که دوچرخه شما با چه نوع سیستم ترمزی سازگاری داشته و میتواند ایمنی شما را در انواع مسیرهای مختلف و شرایط گوناگون تضمین کند؛ سپس دست به خرید انواع لنت ترمز بزنید.
مطمئناً در زمان خرید لنت ترمز به دنبال بهترین آن خواهید بود، اما اصلیترین نشانههایی که به ما میگویند که یک لنت ترمز دوچرخه قابل اتکا و مناسب است، مواردی همچون تسهیل کنترل سرعت دوچرخه، کاهش سرعت مناسب و به موقع دوچرخه در زمان حرکت و افزایش سرعت عمل این سیستم میباشد که میتواند از بسیاری از خطرات و آسیبهای احتمالی در طی زمان جلوگیری نماید.
اگر در حال حاضر مطمئن نیستید که برای خرید لنت ترمز دوچرخه اقدام کنید یا نه کافی است تا به نحوه عملکرد این بخش توجه کنید. نشانههایی همچون صدای جیغ، صدای کلیک، لرزش پدال ترمز در اثر فشار دادن و یا افزایش مدت زمان توقف دوچرخه در مقایسه با قبل نشان از این موضوع هستند که لنت ترمز شما دچار ساییدگی شده و باید با یک نمونه سالم و جدیدتر جایگزین شود.
انواع لنت ترمز دوچرخه
در حال حاضر شما میتوانید انواع مختلف لنت ترمز دوچرخه را متناسب با نوع، برند و کاربرد خاص خود، در بازار پیدا کنید که به طور کلی در دو دسته کلی لنت ترمز لقمهای و دیسکی دستهبندی میشوند. متناسب با نوع سیستم ترمز دوچرخه خود لازم است تا حتماً روش تنظیم لنت و تعویض آن را آموزش ببینید تا بتوانید در زمان آسیب دیدگی یا خرابی آن دست به خرید بزنید و با یافتن بهترین مدل در مسیرهای طولانی با مشکل مواجه نشوید.
لنت ترمز لقمه ای (Rim brake pads) از جمله لنتهایی است که بر روی سیستم ترمز لقمهای نیز به کار میرود که معمولاً بر روی دوچرخههای قدیمی و بچه گانه امروزی نصب میشود. زمانی که شما دست به خرید لنت ترمز لقمهای میزنید، امنیت خود را از جهت کاهش زمان ترمزگیری و توقف افزایش میدهید. باوجوداینکه سیستم ترمز لقمهای پیچیدگی پایینی دارد، اما نگهداری آن آسان و بیدغدغه بوده و سرویس و تعویض لنت نیز در آن به راحتی انجام میگیرد.
در مقابل لنت ترمز لقمهای، لنتهای ترمز دیسکی (Disc brake pads) را داریم که در دو مدل هیدرولیکی و مکانیکی قابل استفاده هستند. هر دو نوع این لنتها از یک بخش مواد فشرده و یک بخش فلزی برخوردار میباشند که با توجه به مکانیسم عملکرد مختلف، اصطکاک لازم را در حین ترمزگیری فراهم میکنند. در انواع لنت ترمز مکانیکی عمل توقف و نگهداری دوچرخه از طریق سیمها به انجام میرسد و از این جهت از آن در دوچرخههای شهری و جادهای استفاده میشود. در مقابل لنتهای ترمز هیدرولیکی به علت عملکرد روانتر خود قابل استفاده در انواع مسیرها بوده و در هر نوع آب و هوایی پاسخگویی مناسبی را دارند. علاوه بر این به راحتی نیز آسیب ندیده و با کیفیت بالا تا مدتها به کار میروند.
در صورتی که تصمیم به خرید لنت ترمز دیسکی دارید، باید بدانید که لازم است تا پس از هر ۵۰۰ یا ۱۰۰۰ کیلومتر دست به تعویض آن بزنید. شما میتوانید این نوع لنت را در دو نوع متخلخل یا فلزی و سرامیکی تهیه کنید که نوع سرامیکی آن از ترکیب موادی چون شیشه، لاستیک و فیبر تشکیل شده، در صورتی که نوع متخلخل آن تحت اعمال فشار زیاد بر روی آلیاژ فلز ایجاد گردیده است. استفاده از این دو نوع مختلف متناسب با نوع سواری و شرایط مسیر متغیر خواهد بود.